Начин на приготвяне
Разбийте маслото със захарта. Белтъците се разделят от жълтъците. Към маслото добавете жълтъците един по един. Продължете да разбивате.
Прибавете пресятото брашно, бакпулвер и какао. Добавете млякото и накрая разбитите белтъци.
В купа смесете кокосовите стърготини, сметаната и захарта. Добавете нишестето и разбъркайте до еднородна смес.
В подходяща форма, застлана с хартия, изсипете 1/2 от сместа. Върху нея разпределете кокосовата смес и покрийте с останалата смес.
Печете сладкото руло на 170 градуса около 30 минути. Извадете и оставете да се охлади. По желание го поръсете с пудра захар и го залейте с глазура по избор.
Сладкишът с какао и кокос е готов.
Източник: С нож и вилица в ръка