Пилешко с гъби в омлет

13/11/2016
"Не е нужно да готвите сложни ястия, достатъчно е да съчетаете две класически ястия по интересен начин и успехът ви е в кърпа вързан "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 828
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Махнете кожата на бутчетата и ги обезкостете. Нарежете месото на малки хапки и в загрято олио го сложете да се пържи. Щом месото се е запържило леко, добавете и нарязаният лук. Разбърквайте периодично и когато лукът омекне, махнете от огъня. С решетъчна лъжица извадете сместа и я сложете в купа.

Почистете печурките и ги запържете в мазнината от месото. Извадете и ги добавете към месото. Натрошете сиренето, овкусете с щипка сол, черен пипер и разбъркайте.

Включете фурната на 200 градуса да загрее.

Застелете тавата от фурната с хартия за печене и я намазнете. Разбийте яйцата с щипка сол и ги изсипете в тавата. Печете на 200 градуса до готовност на омлета.

Извадете го заедно с хартията и докато още е горещ, рендосайте кашкавала отгоре. В единият край сложете сместа с месото и с помощта на хартията навийте на руло.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар