Начин на приготвяне
Махнете кожата на бутчетата и ги обезкостете. Нарежете месото на малки хапки и в загрято олио го сложете да се пържи.
Щом месото се е запържило леко, добавете и нарязаният лук. Разбърквайте периодично и когато лукът омекне, махнете от огъня.
С решетъчна лъжица извадете сместа и я сложете в купа.
Почистете печурките и ги запържете в мазнината от месото. Извадете и ги добавете към месото. Натрошете сиренето, овкусете с щипка сол, черен пипер и разбъркайте.
Включете фурната на 200 градуса да загрее.
Застелете тавата от фурната с хартия за печене и я намазнете. Разбийте яйцата с щипка сол и ги изсипете в тавата. Печете на 200 градуса до готовност на омлета.
Извадете го заедно с хартията и докато още е горещ, рендосайте кашкавала отгоре.
В единият край сложете сместа с месото и с помощта на хартията навийте на руло.
Пилешкото с гъби в омлет е готово.