Кебап със свинско месо и сушени чушки

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач178453482
17/11/2016
"Мъжки кебап, който има нужда от силно, домашно, червено вино и една добра компания!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 430
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско месо - - 1 кг полутлъсто
  • лук - 1 кг кромид
  • растително масло - 4 с.л.
  • червено вино - 300 мл хубаво
  • чубрица - 1 с.л. ронена градинска
  • черен пипер - 1 с.л. млян
  • сушени чушки - 5 - 6 бр. червени, люти или не по избор
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки.

В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута.

Добавят се едро нарязания лук и виното.

Чушките се препичат и се слагат заедно с подправките. Посолява се.

На слаб огън ври 30 мин.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар