Чеснови картофи с яйца на тиган

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
10/12/2019
"Пикантен обяд за минути - вкусен, ароматен и лесен за приготвяне. Ще обядвате ли с нас?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
47 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо103 385
  • Преглеждания за месеца14042
  • Преглеждания за седмицата316
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена47

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете картофите на малки кубчета.

В голям тиган сипете олио/зехтин и оставете да се сгорещи.

Сложете картофите да се пържат на умерен огън, докато се зачервят и омекнат.

Добавете маслото, чесъна и нарязаните люти чушки.

След няколко минути добавете подправките. Направете 4 вдлъбнатини и чукнете яйцата.

Поставете капак и оставете яйцата да се забулят (3-4 минути).

Сервирайте ястието поръсено с нарязан на ситно магданоз.

По желание може да поръсите с още люти чушлета.

Чесновите картофи с яйца на тиган са много вкусни.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар