Пачанга бюрек

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
107
736
239
406
2
21/11/2016
"Обожаваме чушки бюрек, но тези направо ни взеха ума Опитайте и ще разберете защо всички са луди по тях "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции12 банички
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 830
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бюрек

Начин на приготвяне

В купа от водата, солта и брашното омесваме тесто. Разделяме го на две топки и ги разточваме на тънки кори (може да използвате и готови кори.)

Продуктите за плънката ги нарязваме на кубчета и на ситно - магданоза.

Намазваме корите с олио и поръсваме с плънката.

Завиваме ги на квадрати и ги нарязваме на малки банички.

Пържим в сгорещено олио до златисто. Готовите бюреци ги намазваме с солена вода, за да омекнат.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар