Пачанга бюрек

Фати КамбероваФати КамбероваПомощник Готвач107389252
21/11/2016
"Обожаваме чушки бюрек, но тези направо ни взеха ума Опитайте и ще разберете защо всички са луди по тях "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции12 банички
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 021
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа от водата, солта и брашното омесваме тесто. Разделяме го на две топки и ги разточваме на тънки кори (може да използвате и готови кори.)

Продуктите за плънката ги нарязваме на кубчета и на ситно - магданоза.

Намазваме корите с олио и поръсваме с плънката.

Завиваме ги на квадрати и ги нарязваме на малки банички.

Пържим в сгорещено олио до златисто. Готовите бюреци ги намазваме с солена вода, за да омекнат.

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар