Пиле на тиган

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
19/01/2012
"Тайната на вкусното пиле е в неговата марината - лайк ако и вие мислите така "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 061
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 6 бутчета или други части от пилето
  • прясно мляко - 300 мл
  • сол
  • черен пипер
  • къри - 1 ч.л.
  • соев сос - 50 мл
  • черен пипер
  • мазнина - за запържване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете заедно прясното мляко, соевия сос с малко сол и черен пипер.

Накиснете пилешкото в тази смес за 1 час, като го сложите в купа с капак. От време на време раздрусвайте кутията.

След това отцедете бутчетата, поръсете ги с малко сол и къри и ги изпържете равномерно в сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дебело бутче
дебело бутче
19.01.2012 11:16
ако не ги раздрусаме, няма ли да станат???
0
0