Дробчета в собствен сос

25/11/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру220985280217
"От вас се иска само да включите котлона, сложите дробчета и налеете виното, всичко останало е въпрос на време "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо783
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставя се тиган на котлона и в него се сипва две лъжици пилешка мас, да се разтопи.

Запържва се ситно нарязан лук с щипка сол и кафява захар да се карамелизира.

Пилешките дробчета се овалват в брашно и се прибавят в пилешката мазнина в тигана, пържат се от всички страни до златисто.

Добавя се доматен сок, сол на вкус, кафява захар, риган и дафинов лист.

Намалява се котлонът и оставяме да къкри, докато течността изври и остане само на мазнина.

Сервираме с чаша вино - много вкусно мезе.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар