Начин на приготвяне
Пригответе си чаена чаша и стреч фолио. Нарежете кашкавала на кубчета, а прошутото и магданоза - на ситно.
От фолиото си нарежете големи квадрати. Поставете едно парче в чашата за чай. На дъното сложете от прошутото и кашкавала. Отгоре внимателно чукнете яйцето.
Поръсете с подправките и нарязания магданоз. Внимателно съберете краищата и завържете добре.
По същия начин направете и с останалите продукти.
Сипете вода в тенджерка и я оставете да кипне. Пуснете 3-4 от вързопчетата с яйца и оставете да се варят около 4-5 минути или в зависимост колко твърд искате да бъде жълтъкът.
Извадете и ги охладете в студена вода.
Внимателно развийте и сервирайте пошираните яйца с гарнитура по избор.
Пошираните яйца с прошуто и кашкавал са готови.