Начин на приготвяне
Шупва се маята, разбита в хладката вода с захарта. Добавяме олио, киселото мляко, яйцата, солта и се замесва средно меко тесто. Намазваме го с олио, покриваме с фолио и оставяме да втаса 40 минути. Тестото се разделя на 9 равни части, всяка се разтегля на питка в средата поставяме парченца колбас и кубчета кашкавал и оформяме на топки.
Така се оформят всички части. Нареждат се в намаслена тава като цвете, оставяме да си почине още 20 минути, после се намазва с разбит жълтък и печем в загрята фурна 180 градуса за 35 минути.
Изваждаме и се охлажда добре. В чашка се разбива малка част от оставения жълтък с малко вода и какаото. С четка се топи и рисуваме върху всяка питка различни форми, после се оставя да изсъхне и поднасяме .