Фарфале с домашна пастърма

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
440
1064
372
5
02/12/2016
"Спечелихте ни още на пастърма, но няма да пропуснем и фарфалето - разбира се с чаша отлично, домашно, червено вино "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 269
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фарфалето сварявате по описания на пакета начин. Пастърмата и маслините режете на малки парчета и леко загрявате на тиган с масло за по-малко от минута.

Добавяте сметаната, топеното сирене и подправки на вкус. Бъркате докато сосчето стане приятно гъсто и добавяте фарфалето.

Пастърмата правим като овалваме парче месо в морска сол за 24 часа, след което за 15 минути изкисваме в няколко води.

Овалваме в подправки и сушим за 10 дни на прохладно и проветриво.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар