Руло от кайма в бекон

mariqmariq
Новак
2515317
Руло от кайма в бекон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Всеки чревоугодник ще гледа на тези вкусни рулца от кайма в бекон като на личен подарък"

Необходими Продукти

  • кайма - 500 г овкусена
  • топено сирене - 100 г
  • кисели краставички - 2 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • бекон - 250 г
  • лук - 1 бр. малка глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата, след като е овкусена, се смесва със ситно нарязания лук и се омесва добре.

След това се разделя на четири равни части, всяка една част се оформя на тънко кюфте и в средата се слага топено сирене и кисела краставица и се завива на рула.

Вече готовите рула се увиват в бекона и се слагат в тава с хартия за печене и се покриват с фолио.

Пече се на силно загрята фурна на 180 градуса за 15 минути, след това се маха фолиото и се поръсва с настъргания кашкавал и се запича за още 5 минути до златисто!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
40
30
21
10
Дай твоята оценка: