Толстолоб с чесън и магданоз

07/12/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
"ОПАСНО ВКУСЕН Толстолоб, точната рецепта четете само тук! И да ви е сладко!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 101
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • толстолоб - 1.5 кг
  • олио - около 400 мл
  • брашно - за овалване
  • сол - на вкус
  • за марината
  • чесън - 2 главички
  • магданоз - 1 връзка
  • оцет - 5 - 6 с. л.
  • вода - 2 - 3 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и нарязваме рибата на филии. Осоляваме я. В тиган сипваме част от олиото.

Щом се нагорещи започваме да пържим рибата, като преди да я поставим в мазнината я овалваме в брашното. Пържим до готовност.

Готовата риба нареждаме в тавичка.

Марината: Почистваме и настъргваме или рендосваме чесъна в малка купичка, измиваме и нарязваме магданоза, добавяме оцета и водата. Разбъркваме хубаво и заливаме рибата.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар