Солени кифлички с нигела

09/12/2016
"Само да попитаме - колко кифлички смятате, че може да изядете "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо351
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. От продуктите замесвате меко тесто. Оставете го в хладилник за около 10 минути да се стегне;

2. От тестото се разточват триъгълници, върху които се натрошава сирене;

3. Завиват се триъгълниците на руло и придобиват формата на малки кифлички;

4. Кифличките се поставят в намазана с олио тава;

5. Отгоре се намазва с 1 разбито яйце със сол. Поръсва се в зърна от черен кимион /познати още като нигела/;

6. Поставя се в нагрята фурна на 200 градуса. Пече се около 30 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар