Сочно реване

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач40773402
17/12/2016
"Предлагаме ви да хапнете поне две парчета от това реване, колкото наистина да се уверите, че е сочно "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 487
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото, киселото мляко, ванилията и лимоновата кора.

Добавят се пресятото с бакпулвера брашно и грисът. Сместа се сипва в намаслена и набрашнена тавичка и се пече на 180 градуса за 25-30 минути.

Сиропът се приготвя, като в тенджерка се смесят водата и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона.

Студеното реване се нарязва на парчета и се залива със студен сироп.

Забележка: Мерителната чаша е с обем 250 мл.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар