Сочно реване

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
445
3k
723
2k
2
17/12/2016
"Предлагаме ви да хапнете поне две парчета от това реване, колкото наистина да се уверите, че е сочно "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 284
  • Преглеждания за месеца235
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества
Реване

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото, киселото мляко, ванилията и лимоновата кора.

Добавят се пресятото с бакпулвера брашно и грисът. Сместа се сипва в намаслена и набрашнена тавичка и се пече на 180 градуса за 25-30 минути.

Сиропът се приготвя, като в тенджерка се смесят водата и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона.

Студеното реване се нарязва на парчета и се залива със студен сироп.

Забележка: Мерителната чаша е с обем 250 мл.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар