Черва на фурна

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/03/2016
"Уникална вкусотия за истинските познавачи "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 759
  • Преглеждания за месеца327
  • Преглеждания за седмицата43
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червата се измиват, обръщат се и отново се мият, след което се сплитат на плитки. Нареждат се в тава.

Слага се сол, размито в малко вода доматено пюре, червен пипер, мазнината и нарязания магданоз.

Заливат се с малко вода и се пекат на фурна.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Наталия Петрова
Не съм впечатлена от резултата и го очаквах. Аз лично смятам, че червата не вървят с какъвто и да било сос,те са вкусни само с подправки или само сол и то печени,било то на скара,фурна или жар.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 22:00
без домати и не на плитки....иначе в тава във фурната да :)
0
0