Лесен млин

Елена ДимитроваЕлена Димитрова
Новак
10
418
15
451
06/01/2017
"Разкошен млин със златиста коричка, който се пече само 20 минути, какво повече може да иска човек от живота?"
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
30 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо110 234
  • Преглеждания за месеца1177
  • Преглеждания за седмицата53
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена30

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да се изпълни рецептата, киселото мляко трябва да се разбие със содата, а получената смес да се остави да шупне. После към нея се влагат поетапно яйцето, брашното и солта, като разбиването продължава.

В края се добавя и надребненото сирене. Така получената смес се разстила в тава, покрива с хартия за печене. Отгоре се поставят парченца масло, които леко се натискат, за да навлязат в сместа.

Съдът се поставя в загрята на 200 градуса фурна и тестеното изделие се пече близо двадесет минути, или докато придобие златиста коричка.

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Жечева
Жечева
01.03.2020 10:35
Страхотен,мек и сочен!
0
0
Тодорова
Тодорова
21.01.2017 14:12
Задължително добавете понемалко сол в тестото, да се овкуси :)
3
1
Радомира Михайлова
Страхотен става, не мазен и мноого вкусен, вчера го приготвих и днес отново го пожелаха :) Не само че бързо се приготвя, но и е доста икономичен!
9
0