Лек гъбен сос

ЛюбославЛюбослав
Новак
6
21
5
17
09/01/2017
"Предвид това колко много обичате пържолите, предлагаме да ги гарнирате само с този лек гъбен сос и свежа салата "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 053
  • Преглеждания за месеца906
  • Преглеждания за седмицата142
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме гъбите.

Нарязваме ги на филийки.

Запържваме нарязаните гъби в маслото.

Добавяме останалите продукти и оставяме на котлона докато соса се редуцира.

Подходящ е за пържоли, кюфтета и други печени меса.

Пратична метална преса за чесън-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пратична метална преса за чесън
12.00 лв.
9.24 лв.
Виж ››

Преса за чесън, която е необходимост във всяка кухня и за почти всяко ястие. Удобна, безопасна при употреба, метална.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар