Начин на приготвяне
Лукът се нарязва на ситно и се задушава с доматите докато се сгъсти. Картофите, тиквичката и патладжанът се нарязват на малки кубчета и отделно се изпържват.
Пилешкото се нарязва също на кубчета и се задушава с гъбите и нарязаните на кубчета морков. Царевицата и грахът се задушават до готовност.
Взима се една малка купичка и в нея се слагат две или три кори за баница като гледате да не се начупят и започвате да слагате пилешкото, гъбите и морковите след това се слагат патладжаните, картофите, тиквичките и най-накрая доматите с лука.
С краищата на корите се завива плънката и внимателно се обръща с намазнена тава. Така се правят и другите кори докато свършат.
Върху така направените кебапи се поливат със сос бешамел и настърган кашкавал. Пече се за около 20 минути в загрята фурна на 180 градуса.
Коментари