Празнична палачинкова торта

14/12/2019
"За делник и празник - разкошна палачинкова торта "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 143
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареното и обезкостено пилешко месо нарежете на ситно. Добавете ситно нарязаните кисели краставички и 200 г майонеза. Разбъркайте до еднородност.

В купа разстелете 4 палачинки, като оставите крайчетата отгоре. Намажете с майонеза.

Върху четири палачинки нанесете от плънката и навийте на руло. Поставете рулата в купата върху останалите палачинки - три по края и една в средата.

Намажете с майонеза, сложете две яйца, нарязани на половинки. Отгоре сложете палачинка, намажете с майонеза и поръсете с настърган кашкавал.

Сложете отново палачинка, плънка, настъргано сирене и работете така до края, до изчерпване на количеството.

Най-отгоре завършете с палачинка. С помощта на чиния обърнете вашата солена торта.

Намажете с майонеза, поръсете с настъргани жълтъци. Декорирайте отстрани със ситно нарязан копър, а отгоре - с рози от моркови и маслини.

Празничната палачинкова торта е готова.

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар