Домашно сухо филе с подправки

Филип ДимитровФилип Димитров
Чирак
24
21
1187
29/12/2019
"Да извадим от сухото при нас има съвсем различен смисъл "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 783
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осоляваме месото и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме добре с вода и чакаме да се оцеди.

Смесваме всички подправки и го овалваме, правим дупка в единия край - промушваме с канап.

Сушим 7 дни на проветриво място и нашето филенце е готово.

Тази пастърма е страхотно мезе за вино или бира!

Да ви е сладко с това домашно сухо филе с подправки.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар