Начин на приготвяне
Шоколадовите бисквитки разбивате на парчета или с миксер да станат на малки трохи. Отделете 3 с.л от бисквитите в отделна купа.
Разтопявате маслото и слагате при по-голямата част от бисквитите. Разбъркайте добре консистенцията на сместа, трябва да изглежда като мокър пясък.
Сложете във форма за печене на блатове, за да може лесно да я оформим след това.
Сложете в долната част бисквитите с маслото и натиснете хубаво. Сложете формата в фризера за 20 минути, за да стегне.
Белият шоколад разтапяме на водна баня и след това смесваме с изварата, сметаната и щипка ванилия.
Сложете в блендера и бъркайте, докато стане на пухкав крем.
Към желатина добавете 8 с.л вода, след като се желира, го добавете към крема и разбъркайте хубаво в блендера.
В края добавете 3 с.л. смлени бисквити, който отделихме по-рано. Смесете всичко хубаво.
Изваждаме формата от фризера и върху нея изсипваме крема, заглаждаме хубаво и прибираме в хладилника за няколко часа, за да стегне.
След като е стегнала отгоре, може да сложите разбита сметана - аз така я направих и шарени кокосови стърготини. Вие решавате какво да сложите.