Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Бирени мезета»Бирени пилешки сърца на тиган

Бирени пилешки сърца на тиган

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
2289602981
Бирени пилешки сърца на тиган2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Като отявлени ценители на бирените мезета с две ръце гласуваме за това? А вие - ще го оцените ли?"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 600 г
  • лук - 1 бр.
  • бира - 3 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрято олио слагаме нарязания на ситно лук, като омекне, добавяме посолените пилешки сърца.

Захлупваме тенджерата и ги оставяме да врат, като от време на време ги разбъркваме.

Когато са почти сварени, отхлупваме тенджерата и оставяме течността да изври.

След което прибавяме бира, червен пипер и доматено пюре.

Разбъркваме добре, още малко ги оставяме да се пържат, като поръсваме леко с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: