Вкусно хлебче с наденица и бекон

Вкусно хлебче с наденица и бекон

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
130
422
151
264
1
16/01/2017
"Богато на вкусове и аромати хлебче, което ще ви накара да огладнеете само при вида му"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо516
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички местни продукти нарязваме на много ситно, а сиренето рендосваме на ренде.

Разбийте яйцата с маслото, което трябва да е топло.

Пресейте брашното с бакпулвера и солта, разбъркайте добре, постепенно добавете млякото.

Добавете нарязаните меса, сиренето, черния пипер към тестото.

Изсипете го в форма за кекс или тава, каквото имате.

Поставете във фурната на средно ниво при температура 180 градуса.

Пече се в продължение на 40-45 минути, желателно е да се провери с клечка за зъби, тя трябва да бъде суха.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар