Супа с топено сирене

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1305031511
Супа с топено сирене2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Малко топено сирене превръща тази обикновена кремсупичка в истински кулинарен шедьовър"

Необходими Продукти

  • топено сирене - 6 на парчета
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • картофи - 4 бр.
  • зехтин - 20 мл
  • магданоз
  • целина
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме тенджера с вода да заври.

Нарязваме лука на ситно и моркова рендосваме. Слагаме да се запържат в малко зехтин, след това ги прибавяме във врящата вода.

Нарязваме картофите на малки кубчета и тях ги прибавяме. Добавяме ситно нарязаната целина, сол и черен пипер.

Когато картофите са почти готови, добавете топеното сирене, което е нарязано на малки парчета.

Разбъркваме много хубаво докато сиренето се разтопи напълно. След това добавяме ситно нарязания магданоз и супата се маха от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: