Начин на приготвяне
Разбийте добре маслото, маста и захарта. Когато се получи креместа смес добавете какаото и течния шоколад. Отново разбъркайте. Прибавете яйцата, едно по едно и прясното мляко и разбивайте до хомогенизиране на сместа.
Пресейте брашното с бакпулвера и солта и го добавете при шоколадовата смес. Разбъркайте, но не продължително, само да се смесят съставките. Ако е необходимо добавете още малко брашно, но не прекалявайте, трябва да получите лепнещо тесто. Оставете го да стегне в хладилника за около час.
Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте голяма тава с хартия за печене. От охладеното тесто оформете топчета колкото орех, подредете ги на разстояние едно от друго в тавата за печене. Печете около 8 минути и охладете.
Направете си крема, като смесите и разбиете всички съставки. Слепете с него сладките две по две. Оставете в хладилник да престоят поне 30 мин., за да стегне крема