Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свинско в гъбен сос и моркови

Свинско в гъбен сос и моркови

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3046
Свинско в гъбен сос и моркови
Снимка: ГАЛЯ ДУМАНОВА
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
5
"И за делник, и за празник - вкусно свинско, което направо се топи в устата"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 10 бр
  • картофи - 400 г
  • гъби - 200 г пресни
  • моркови - 200 г
  • лук - 4 глави
  • соев сос - 3 с.л
  • черен пипер - 1 с.л
  • чесън - 4 - 5 скилидки
  • кимион - 1 ч.л
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • крем супа - 1 пакет гъбена на Маги
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аз го приготвям в тенджера от йенско стъкло. Най-отдолу нарязвам зрял лук на полумесеци да покрие дъното. В чиния изсипвам крем супата, в която овалвам всички пържоли.

Върху лука нареждам 5 бр. от пържолите, върху тях поставям половината от почистените и нарязани картофи, гъби, чесън, зрял лук и всички моркови заедно с половината част от подправките.

След което продуктите се повтарят като завършвам със картофи, лук, останалите подправки и виното.

Доливам вода до средата на съда за готвене. Поставям в студена фурна и пека на 220 градуса за 1 час и 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: