Вкусни гювечета с луканков колбас

МерсинМерсинНовак18
23/01/2017
"Знаем сто рецепти за гювечета, всички са вкусни, но тези са най-вкусните "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 938
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на средно големи парчета. Слагат се в тенджера с подсолена вода и се варят до омекване.

Луканката и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Маслините се обезкостяват.

След като се сварят картофите, започвате да пълнете гювечетата. Първо се слагат картофите, след кова нарязаните на дребно кашкавал, луканка и маслини.

Поръсват се с подправките и се натрошава сиренето. Добавя се доматеното пюре и по парченце краве масло.

Отново се поръсват с подправки и накрая се счуква по едно яйце във всяко гювече. Поставят се във фурна на 180 градуса за около 40 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар