Разядка от печен лук

24/01/2017
"Бъдете честни, ще я използвате не за разяждане, а за мезе "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 179
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Необелен лукът се изпича във фурната.

Когато е омекнал напълно, обелва се и се стрива на пюре. Добавят се сиренето, предварително настъргано, солта, олиото и оцетът.

Разбърква се добре и се добавя магданозът. По желание може да се добави и счукан чесън.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар