Разядка от печен лук

24/01/2017
Росица Красимирова
отРосица КрасимироваПомощник Готвач11822567
"Бъдете честни, ще я използвате не за разяждане, а за мезе "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 837
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Необелен лукът се изпича във фурната.

Когато е омекнал напълно, обелва се и се стрива на пюре. Добавят се сиренето, предварително настъргано, солта, олиото и оцетът.

Разбърква се добре и се добавя магданозът. По желание може да се добави и счукан чесън.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар