Сиропиран сладкиш

ГерганаГергана
Новак
10
7
20
24/01/2017
"Сиропирано вълшебство за всички, които не се страхуват за фигурата си и с удоволствие хапват десерти "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 295
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С миксер разбиваме яйцата със захарта, добавяме олиото, брашното с бакпулвера и прясното мляко. Поставяме сместа в тавичка с хартия и печем на 180 градуса отдолу за 40 мин, след това пускаме отгоре за 7-8 мин.

Готовия блат разрязваме на 2 части. Всяка част напояваме със сока от компота, по средата на двата блата поставяме и нарязаните от компота плодове.

Горния блат намазах с разтопен шоколад с малко масло.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар