Макарони с кайма и спанак

Росица КрасимироваРосица КрасимироваПомощник Готвач11923591
26/01/2017
"И да знаете, че не са като италианските - двойно по-вкусни са в този побългарен вариант "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 496
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода, за да не залепнат. Каймата се задушава.

През това време се разделят жълтъците и белтъците. И се разбиват на сняг.

Сварените макарони се смесват със спанака, каймата, 2 жълтъка и 2 белтъка. Всичко се слага в тава за печене и отгоре се поставят парченца масло.

Когато е вече готово, ястието се залива с останалите жълтъци, белтъци и прясното мляко. Отново се запича за кратко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар