Свински медальони на пара

ReniReni
Новак
36
2
2
27/01/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо406
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате ориза, заливате го с 400 мл вода, посолявате и го кипвате. Варите го 20 минути . Измивате, подсушавате, изчиствате месото от сланината и го нарязвате на парчета с дебелина около 2 см.

Счуквате черния пипер. Лимоните се нарязват на тънки парчета. Нареждате ги на ситото за варене на пара, а парчетата месо нареждате върху тях и ги поръсвате със зърната черен пипер. Най-отгоре редите листенцата кориандър.

Сипвате в тенджерата вода и закрепяте ситото за варене, захлупвате и варите 10 мин. После поднасяте с ориза.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар