Картофен пудинг с кайма

ReniReniНовак3622
26/01/2017
"Пудинг? За обяд? Може, разбира се, стига да е точно този картофен пудинг с разкошна плънка "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 574
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и сварявате картофите, отцеждате ги, обелвате и пасирайте. Прибавяте изварата и оставате да изстине. После прибавяте яйцето, брашното и лука и бъркате.

Нарязвате на дребно лука и чушките, а гъбите на кубчета, смесвате ги с каймата, доматеното пюре и подправките.

Разточвате картофено тесто на квадрат върху набрашнена кърпа. Изсипвате зеленчуково-месната смес отгоре и завивате на руло, което слагате в намазнена тавичка.

Печете около 45 мин. Като малко преди да е готово, го вадите и настъргвате кашкавал. Режете рулото на филийки и поднасяте със сос или салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар