Начин на приготвяне
Първо се приготвя се пудингът според рецептата на опаковката и се оставя готовият крем да изстине.
Смесват се всички съставки за тестото и се омесва хубаво пухкаво тесто. Оставя се да втаса /да удвои обема си/.
Готовото тесто се разделя на 16 равни части. От тях се разточват елипси с дебелина 0.5 сантиметра. С остър нож се нарязват на ленти от центъра по дължина, без да се реже до края на елипсата.
В плътната ненарязана половинка се поставя по лъжица от изстиналия пудинг, и се завива кифличката, като се оформят краищата в полумесец. Оставят се отново да втасат.
Преди да се поставят във фурната, се намазват с разбития на пяна белтък. Пекат се на 180 градуса до златисто. Изпечените кифлички се поръсват с пудрата захар, смесена с прахче ванилия.