gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Италианска сватбена супа

Италианска сватбена супа

Италианска сватбена супа1 / 2
29/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции2
"Предложи ли ви някой такава супа и пръстен, не се колебайте да приемете - за супата става дума"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват каймата, яйцето, галетата, пармезан, босилек и лука.

Оформят се топчета - 3 см.

Разтваря се бульонът в 500 мл вряща вода.

Добавя се настърганият спанак, моркова и пастата.

Добавят се кюфтенцата. Супата се поднася с едро настърган пармезан.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: