Паниран телешки дроб

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
107
731
239
391
2
31/01/2017
"За ценителите, за мъжките компании, за дегустатори, за старите приятели, по специални поводи или просто за всички - паниран телешки дроб "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 076
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме телешкия дроб и го нарязваме на парчета. Овкусяваме парчетата с черен пипер и сол. В купа слагаме прясното мляко и слагаме в него да престои нарязания на парчета телешки дроб за 10 -20 минути.

В силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце.

Готовите панирани дробчета поставяме в тенджера, като нарязваме на шайби кромида и го похлупваме, за да се задушат. Добър апетит!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар