gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Паниран телешки дроб

Паниран телешки дроб

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1077622434542
Паниран телешки дроб
Снимка: Фати Камберова
1 / 3
03/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции12
"За ценителите, за мъжките компании, за дегустатори, за старите приятели, по специални поводи или просто за всички - паниран телешки дроб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме телешкия дроб и го нарязваме на парчета. Овкусяваме парчетата с черен пипер и сол.

В купа слагаме прясното мляко и слагаме в него да престои нарязания на парчета телешки дроб за 10 -20 минути.

В силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце.

Готовите панирани дробчета поставяме в тенджера, като нарязваме на шайби кромида и го похлупваме, за да се задушат.

Добър апетит с това вкусно бирено мезе.

Панираният телешки дроб е готов.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: