Извара в гювече

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
142
14
38
1
03/02/2017
"Как да не се влюбиш в селската кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо873
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на много ситно и го задушаваме с малко вода.

В купа объркваме изварата, настъргания кашкавал, нарязаната чушка, разбитите яйца и овкусяваме със сол и червен пипер.

Добавяме към сместа и праза. Всичко печем в гювече и отгоре поръсваме със сирене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Атанасова
Яйчицето не го разбърках и пак се получи брилянтен резултат!
0
0