Гъби с четири сирена и кашкавал

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
111
442
444
214
2
04/02/2017
"Тези гъби с вино ли трябва да поднесем или ... ДА?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо925
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махаме пънчетата на гъбите и измиваме и гъбите и пънчетата. Оставяме ги малко за се отцедят. През това време нарязваме пушеното сирене на триъгълничета.

Настъргваме синьото сирене, пармезана и кравето сирене. Намазваме дъното на тавичка с мазница и подреждаме гъбите. Първо слагаме малко масло и краве сиренето.

След това слагаме нарязаното пушено сирене и поръсваме с настърганите пармезан, синьо сирене и кашкавал. Накрая поръсваме със сол и черен пипер на вкус.

Пънчетата нарязваме и поставяме между гъбките в тавичката. Печем на 160 градуса около 30 минути.

Добър апетит :)

Ръчно изработена керамична чиния 18 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 18 см
5.34 лв.
Виж ››

За ценителите на хубавата керамика - разкошна ръчно изработена керамична чиния, подходяща и за подарък. Заложете на българското!

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар