Телешка яхния с чесън

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
04/02/2017
"Един вкус, който определено прави впечатление "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 061
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на малки парчета.

Изчистваме чесъна и го нарязваме на филийки.

В подходящ съд нареждаме месото и чесъна и заливаме с 3 ч.ч. вода. Добавяме оцета и зехтина и подправяме със солта.

Оставяме ястието да се вари до готовност на месото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар