Телешка яхния с чесън

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Телешка яхния с чесън1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
2
"Един вкус, който определено прави впечатление"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • чесън - 4 глави
  • оцет - 3 с.л.
  • зехтин - 4 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме телешкото на малки парчета.

Изчистваме чесъна и го нарязваме на филийки.

В подходящ съд нареждаме месото и чесъна и заливаме с 3 ч.ч. вода. Добавяме оцета и зехтина и подправяме със солта.

Оставяме яхнията да се вари до готовност на месото.

Телешката яхния с чесън е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: