Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Буркани»Месо от елен в буркан

Месо от елен в буркан

Месо от елен в буркан
Снимка: Пламена Тодорова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
"Вие намерете прясно еленско месо, ние ще ви покажем какво да направите с него, а после заедно ще се почерпим"

Необходими Продукти

  • еленско месо
  • дафинов лист
  • бахар
  • черен пипер - на зърна
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета.

На дъното на буркан омния сложете 1 бр. дафинов лист, 2 бахара и 4 зърна черен пипер.

Отгоре започнете да редите месото като редите ред месо и посолявате малко до напълването на буркана.

Заварете месото 5 часа. Доливайте вода, защото извира. Приятен апетит.

Идеално мезе за червени и бели вина.

Месото от елен в буркан е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: