Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли по милански

Свински пържоли по милански

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Свински пържоли по милански2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Докато ние приготвяме пържолките, вие може да си запишете рецептата и да нарежете салата"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • кашкавал - 100 г настърган
  • сухар - 1/2 ч.ч. счукан
  • масло - 50 гр.
  • лимонов сок - сок от 1 лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и начукваме добре пържолите.

Разбиваме яйцата на пяна. В отделна купа смесваме кашкавала и сухара.

Потапяме пържолите първо в яйцата, а след това в сместа от кашкавала и сухара и ги изпържваме в сгорещеното масло от двете страни.

Поднасяме ги поръсени със сока от лимона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: