Агнешка плешка с картофки

АндрианаАндрианаНовак31321
07/02/2017
"Класическа комбинация, която няма нужда от представяне, а от приятелска компания, която да ѝ се наслади "
Приготвяне20 мин.
Готвене300 мин.
Общо320 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 941
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото, червения пипер, черния пипер и розмарина ги объркваме да получим смес.

Измиваме и обелваме картофите.

Със получената смес от подправките намазваме картофите и агнешката плешка. С

лед това в намазнена тавичка нареждаме картофите по края, а в средата поставяме намазаната агнешка плешка.

Наливаме чаената чаша вино в тавичката и добавяме две чаши вода. Покриваме тавата с фолио и печем на 200 градуса около 4-5 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар