Пилешки карета на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
23/03/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 063
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете до еднородна смес бялото вино, майонезата и горчицата.

Пилешките карета добре натрийте със сол и черен пипер и ги намажете равномерно с получената паста.

Похлупете съда, в който сте ги сложили и оставете на хладно за 1 час.

След това загрейте скарата и я намажете с малко мазнина.

Слагайте каренцата върху скарата, като при нужда леко ги докосвате в кърпа, ако има излишна течност.

Изпечете ги от двете страни и ги поднесете топли с гарнитура от салата.

Рейтинг

5 4
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар