Свински пържоли с вино

07/02/2017
Биляна Владова
отБиляна ВладоваИноватор1834092403
"Любовта на мъжете наистина минава през стомаха и тези пържоли ще ви докажат, че е така "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 015
  • Преглеждания за месеца339
  • Преглеждания за седмицата81
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг най - добре от врат
  • черен пипер - на зърна
  • бял пипер - на зърна
  • хималайска сол
  • лук - 10 средно големи глави
  • червено вино - 1 ч. и половина
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако месото е на едно голямо парче, се нарязва на пържоли с дебелина около 1 см. Не се начуква в никой случай.

Пържолите се посоляват със хималайската сол и се подреждат в тава за печене една до друга. Поливат се обилно със зехтин.

Върху пържолите се посипват черният и белият пипер, които задължително са на зърна.

Лукът се почиства от люспите и се нарязва на големи полумесеци. Добавя се към пържолите.

Накрая се излива и виното, но без да се поливат пържолите, иначе стават черни.

Пекат се в студена фурна на 200 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар