Свински пържоли с вино

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2282k3416
Свински пържоли с вино3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Любовта на мъжете наистина минава през стомаха и тези пържоли ще ви докажат, че е така"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг най - добре от врат
  • черен пипер - на зърна
  • бял пипер - на зърна
  • хималайска сол
  • лук - 10 средно големи глави
  • червено вино - 1 ч. и половина
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако месото е на едно голямо парче, се нарязва на пържоли с дебелина около 1 см. Не се начуква в никой случай.

Пържолите се посоляват със хималайската сол и се подреждат в тава за печене една до друга. Поливат се обилно със зехтин.

Върху пържолите се посипват черният и белият пипер, които задължително са на зърна.

Лукът се почиства от люспите и се нарязва на големи полумесеци. Добавя се към пържолите.

Накрая се излива и виното, но без да се поливат пържолите, иначе стават черни.

Пекат се в студена фурна на 200 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: