Фрикасе с телешко месо

ЖасминаЖасминаНовак
17/10/2011
"Заменете обичайното пилешко месо с крехко телешко и се насладете на фрикасе, каквото не сте опитвали досега "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 760
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото месо се сварява в леко подсолена вода и след като изстине се нарязва на равномерни парчета.

В маргарина се запържват лукът и брашното, долива се бульон, прибавя се месото и отново се кипва.

Подправя се със сол, лимонов сок и босилек.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар