Начин на приготвяне
Пилешкото месо се сварява до полуготовност и се отцежда. В тиган се загрява олиото, запържва се нарязан лук, праз, моркови, отцедените гъби. Поръсват се със сол, черен пипер, риган и сипваме виното да се задушат за кратко.
Зеленчуковата смес се прехвърля в тава, добавя се отцедената царевица и се разпределя по дъното.
Пилешкото месо се поръсва със сол, къри, черен и червен пипер и разпределяме върху зеленчуците.Топеното сирене се нарязва на парчета, поставя се между пилешкото месо.
Налива се водата и печем в загрята фурна на 190 градуса за 30 минути. Пет минути преди края с вилица леко се разбърква топеното сирене и се връща в изключена фурна за кратко.
Сервираме порция с чаша домашно вино и се наслаждаваме на уникалния вкус. Добър апетит!