Задушени зеленчуци с киноа и свинско месо

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
21/02/2017
"Някой каза Баба ви само с киноа е готвила, и ние решихме да се възползваме от идеята - затова приготвихме бабината гозба с киноа, а вие оценете крайния резултат "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 757
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на средно големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние.

През това време нарязваме тиквичката, морковите, чушките и лука и ги слагаме в подходящ съд.

Задушаваме ги и добавяме гореща вода. Когато всичко заври добавяме свареното месото и оставяме на тих огън да къкри.

Малко преди ястието да е готово прибавяме червения пипер, сол на вкус, подправките и виното. Оставяме още 15-20 мин. на огъня.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Admin
Admin
24.08.2017 16:04
Какво се случва с киноа-та, в приготвянето никъде не пише къде и кога се слага?
0
0
Мария Гулекова
Аз я добавих заедно с месото! Извинявам се за пропуска в рецептата!
1
0